Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: NA sänder Kif Örebros match – se den live på söndag

Goda nyheter till dig som letar med ljus och lykta efter sport att titta på i dessa tider – NA sänder Kif Örebros träningsmatch på söndag, borta mot Eskilstuna United på Tunavallen. Sändningen startar 14.30.

Annons

På söndag spelar Kif Örebro träningsmatch borta mot Eskilstuna United.

Nu står det klart att NA, i samarbete med Eskilstuna-Kuriren, sänder matchen. Med avspark 15.00, och sändningsstart 14.30 kan alltså du som är pluskund hos NA se matchen live.

– Våra kunder är redan svältfödda på livesport, det märkte vi när vi sände ÖSK-Kalmar tidigare i veckan. Därför är det kul att vi nu även kan visa Kif Örebros träningsmatch i samarbete med Eskilstuna-Kuriren, säger NA:s sportchef Pierre Bokvist.

Kif Örebro har under 2020 spelat fyra träningsmatcher och en cupmatch. Facit är såhär långt lysande – fem segrar av fem möjliga har det blivit. Och just Eskilstuna United har man faktiskt redan mött, detta i årets allra första träningsmatch. Då vände man underläge med 1–0 till seger med 2–1.

På söndag skulle man egentligen ha spelat cupmatch mot Piteå, men på grund av coronavirusets effekter fick detta ställas in. Då valde Kif Örebro att ersätta matchen med en match mot likvärdigt motstånd, och valet landade på Eskilstuna.