Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: NA sänder Örebros rivalmöte: ”Märker ett stort sug efter hockey”

Mitt i sommarhettan kommer här ett glädjebesked för hockeyälskare.
NA sänder Örebro Hockeys försäsongspremiär 11 augusti – rivalmötet mot Västerås.

NA har under flera säsonger kunnat erbjuda sina kunder livesända försäsongsmatcher med Örebro Hockey. I fjol sände vi rivalmötet mot BIK Karlskoga och tidigare år även försäsongsturneringarna i Köln.

Även i år blir det livesänd försäsongshockey och även i år ett rivalmöte när Örebro tar sig an Västerås på bortaplan 11 augusti.

– Efter det abrupta slutet på fjolårssäsongen märker vi ett stort sug efter hockey. Därför känns det riktigt roligt att åter kunna erbjuda våra läsare livesänd hockey. Det har blivit en försäsongstradition på NA och det är kul att det fortsätter. Speciellt med en sådan här het match, säger NA:s hockeyredaktör David Hellsing.

Matchen sänds på NA, VLT och SportExpressen Play.

På NA ser du matcherna om du är kund hos NA, eller om du blir det. På sportexpressenplay.se köper du antingen styckematcher eller ett månadsabonnemang, då ingår alla matcher som sänds där.

– Att livesända matcher med Örebro är superviktigt för oss, då allt innehåll vi gör kring klubben verkligen engagerar hos oss. Det här supermötet blir en häftig start på säsongen, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

NOTERA: På grund av rådande läge med covid-19 så kan datumet för matchen komma att ändras.