Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: NA sänder ÖSK under försäsongen – så ser du matcherna mot J-Södra och Degerfors

Här kommer ett härligt besked till alla som följer NA-sportens bevakning av Örebro SK.
Vi sänder två matcher under försäsongen: ÖSK-Jönköping Södra redan nu på fredag, och det heta länsderbyt ÖSK-Degerfors 15 februari.

Ingen annanstans följer du ÖSK lika nära som här hos oss på NA. Vi bevakar alla träningar, matcher och ger dig senaste nytt om klubben - varje dag.

Tv-rättigheterna till svensk elitfotboll är däremot ett miljardspel, där Discovery i år tar över stafettpinnen från Cmore. I lördags sändes årets första ÖSK-match på Dplay.

Men nu är det klart att NA lyckats landa sändningsrätten till två ÖSK-matcher under försäsongen - exklusivt för våra pluskunder.

– Tack vare ett bra samarbete med Örebro SK så har vi även i år förvärvat sändningsrättigheter för försäsongsmatcher med ÖSK , säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Redan på fredag visar vi årets andra träningsmatch hemma mot J-Södra och 15 februari väntar det klassiska länsderbyt mot Degerfors.

– Med vår Insidesatsning så ger vi våra användare en otroligt initierad bevakning och att kunna addera livesända matcher till det är en del i att hos oss så får man alltid det bästa och hetaste om ÖSK.

Så ser du matcherna:

Här ser du ÖSK-J Södra fredag 24/1 - sändningen startar 15.45.

Matchen sänds exklusivt för våra pluskunder.

För att bli pluskund klickar du här och väljer sedan vilket plus-paket du vill ha.