Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Näste Ajdarevic skriver på för ÖSK

Han provspelade för ÖSK och imponerade. Nu är Alfred Ajdarevic klar för ÖSK.– Jag är jätteglad och ser verkligen fram emot att spela i ÖSK, säger han.

När ÖSK återsamlades för tre veckor sedan fanns 18-årige Alfred Ajdarevic med som provspelare. Det var storebror, ÖSK-stjärnan, Astrit Ajdarevic som rekommenderat klubben att testa och se vad lillebror Alfred gick för.

Och Alfred hann sätta stora avtryck under provspelet, så pass stora att klubben nu väljer att skriva ett långtidskontrakt med honom.

– Alfred kommer träna och tillhöra a-truppen från dag ett. Det ska bli superkul att följa honom under de kommande åren, säger ÖSK:s Magnus Sköldmark i ett pressmeddelande.

Alfred är tilltänkt som yttermittfältare och beskrivs ha sina styrkor i offensiven, är teknisk och duktig en mot en. Besitter dessutom en bra blick för spelet, vilket påminner en hel del om storebror Astrit.

– Alfred är fortfarande ung och behöver bättra på sin fysik, men vi ser redan nu egenskaper hos honom som ska bli superkul att följa och förädla. Jag är väldigt glad för det varma förtroende och den dialog som vi haft med familjen Ajdarevic.

Och Alfred själv är mycket nöjd över att ha skrivit på.

– Jag är jätteglad och ser verkligen fram emot att spela i ÖSK. Det är det här man har tränat för varje dag. Jag är en person som vill bli den bästa jag kan bli och jag kommer fortsätta att sträva högt. Alexander Axén är en öppen tränare och jag kan vara mig själv om jag säger så. Jag är mycket tacksam och stolt att han och ÖSK vill satsa på mig, säger Alfred Ajdarevic.

Alfred Ajdarevic blir ÖSK:s andra tillskott den här sommaren. I går, måndag, gjorde ÖSK klart med Ferhad Ayaz.