Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: ÖSK-ikon till Degerfors

Patrik Anttonen har skrivit på för Degerfors.
Efter 14 säsonger i ÖSK går han till länskonkurrenten i superettan.

I tisdagens NA berättade ÖSK-ikonen Patrik Anttonen att han fört samtal med Degerfors. Nu är han klar för klubben och har skrivit på ett tvåårskontrakt.

- Jag är fotbollsspelare och behöver ett jobb. ÖSK hade inget åt mig, men Degerfors erbjöd ett kontrakt, vilket gör det möjligt att bo kvar i Örebro. Det ska bli riktigt roligt och spännande att spela i Dif, säger Anttonen till NA.

- Vi kommer främst använda honom som ytterback, men han kan även spela mittback eller yttermittfältare. Vi är otroligt glada att ha honom här i minst två säsonger och jag är övertygad om att han kommer att tillföra oss mycket, säger Difs sportchef och tränare Patrik Werner till klubbens hemsida.

Samtidigt är det klart att högerbacken Jonas Olsson inte får förlängt kontrakt med Degerfors och lämnar klubben efter två säsonger och att mittfältaren Christopher Brandeborn valt att inte förlänga.

Läs mer i onsdagens NA, papperstidningen!