Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: ÖSK-stjärnan presenterad som nyförvärv i norska toppklubben

Nu är det klart. Martin Broberg, 26, lämnar ÖSK och är nu klar för spel i norska Odd från Skien.

Annons

På torsdag eftermiddagen presenterades Martin Broberg som nyförvärv i Odd Ballklubb, hemmahörande i Skien i Telemark någon timme från Oslo.

Odd slutade på tredje plats i tippeligen 2016, bakom överlägsna vinnaren Rosenborg och Brann, och blir nu Karlskoga-sonens nya klubbadress.

Martin Broberg kom till ÖSK från Djurgården sommaren 2015, och gjorde omedelbar succé med tio mål på 15 matcher då laget visade grym höstform.

I år inledde han säsongen med att bli skadad i premiären mot just Djurgården, och missade vårsäsongen. I höst spelade Broberg på olika positioner, bland annat högerback till och från, och hittade aldrig tillbaka till fjolårets målform.

Han valde att nyttja en klausul i sitt treåriga avtal med ÖSK till att öppna för möjligheten att flytta, och nu blir det alltså Norge och tippeligan.