Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: ÖSK till svenska ödesarenan

ÖSK:s matcher var redan kända. Nu är hela spelschemat för Atlantic cup klart. Här är Örebros väg till säsongens första titel.

I början av februari flyger Örebro SK till Portugal för det första av två träningsläger – och turneringen Atlantic cup.

Sedan tidigare har det stått klart att ÖSK ska möta isländska Hafnarfjördur den 5 februari, österrikiska Mattersburg den 8 februari och slovakiska Slovan Liberec den 10 februari.

Nu är även detaljerna kring turneringen och hela spelschemat klart.

Både första matchen, mot Hafnarfjördur, och andra matchen, mot Mattersburg, kommer att spelas på Estadio da Nora, en mindre arena i Albufeira som tar 2 000 åskådare. Medan den tredje matchen, mot Slovan Liberec kommer att spelas på arenan Estádio Algarve, där Sverige på midsommardagen 2004 så snöpligt åkte ur EM efter straffläggning mot Nederländerna i kvartsfinalen. Alla tre ÖSK-matcherna kommer att spelas 17.00, svensk tid.

Totalt deltar åtta lag i turneringen, och de kommer att spela tre matcher var, vilket gör sammanlagt tolv matcher. En totaltabell kommer därefter att räknas ut, där seger ger tre poäng, oavgjort en poäng och där en bonuspoäng delas ut efter straffläggning i de oavgjorda matcherna. Inga placeringsmatcher kommer att spelas – vinner flera lag alla sina matcher kommer målskillnad att avgöra vilket lag som blir mästare.

NA kommer att vara på plats under hela lägret och rapportera både i papperstidningen, på na.se och i NA-tv från matcher och träningar.