Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Stellan till Örgryte

Stellan Carlsson är nu helt klar för Örgryte.
Han presenterades på en presskonferens under måndagen.

I förra veckan avslöjade NA att Örgryte IS jagar Stellan Carlsson som vann skytteligan i division 1 norra den gångna säsongen. Någon fortsättning i Forward blev det inte och nu är 28-åringen presenterad och klar för Örgryte. 

Sista pusselbiten som skulle lösas var jobbfrågan och där har en sponsor till klubben nu gått in och erbjudit ett jobb vid sidan av fotbollen för Stellan Carlsson. Nu kan han bilda anfallspar med George Mourad. 

– När jag kom in var det ett stort problem, att vi hade så svårt att göra mål. George (Mourad) är bra på att göra andra spelare bättre och jag hoppas att samarbetet mellan de här två ska göra dem bättre, och även deras medspelare bättre, säger tränaren Marcus Lantz till GP.

Klassiska klubben Örgryte åkte ur superettan i höstas och satsar för att så snabbt som möjligt ta sig tillbaka. Stellan Carlsson gjorde 18 mål på 24 matcher den gångna säsongen och kommer att bära tröja nummer 85 i sin nya klubb.