Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Stjärnan till Örebro

Patrick Yetman är klar för Örebro Hockey.
Precis som NA avslöjat.
– Vi vill spela med ännu högre fart nästa säsong. Och det kommer Yetman att bidra med, säger Mikael Fahlander i Örebro Hockey.

Örebro Hockey väljer nu att bekräfta Yetman, 31, som klar för Örebro. Avtalet gäller över ett år, och inte längre än så som det tidigare uppgetts.

– Det känns jättebra. Vi vill ha in fart och en spelare som kan jobba sig till chanser. Det får vi nu i Yetman. Vi kan ersätta Conny med honom eller sammanföra honom i en kedja med Jared Aulin och Marcus Weinstock, säger Örebros starke man Mikael Fahlander.

Lovordades av EnströmDen högerfattade kanadensaren kommer närmast från spel i Linköping i elitserien. Han har tidigare representerat svenska klubbar som Södertälje, Västerås och Modo.

I Modo gjorde han 25 poäng på 36 elitseriematcher och visade sin klass.

– Vi har flera killar som spelat med Patrick tidigare, och som bara har gott att säga om honom. Bland andra Thomas Enström, säger Fahlander.

Kohn tvingas lämna

För Örebros del innebär det nu att kvoten med icke europeiska spelare är fylld. Vad NA erfar blir Dustin Kohn den spelare som skickas tillbaka. Medan förhandlingarna fortsätter med Matt Keith, som har brittiskt pass och som har varit den kanske mest framträdande spelaren i kvalserien.