Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klartecken för snabb Bedoyaflytt till Skottland

ÖSK:s Alejandro Bedoya har nu fått det eftertraktade arbetstillstånd som möjliggör spel i Glasgow Rangers. Skottarna skriver på sin hemsida att de nu vill köpa Bedoya på direkten och spela honom i Europa nästa vecka.

Sedan tidigare har Rangers och Bedoya bestämt att att amerikanen ska ansluta till klubben på fri transfer i januari. Men när nu arbetstillståndet blivit klart i morse säger klubbens tränare Ally McCoist till Rangers hemsida:

- Vi får se om vi kan komma överens med Örebro och det vore idealiskt om Bedoya kunde vara registrerad för spel mot Maribor i Europa league redan nästa vecka.

Heta toner på skottarnas hemsida. Men i Örebro har det varit knäpptyst.

- Jag känner till att det är klart med arbetstillståndet. Men Rangers har inte tagit någon ny kontakt med oss ännu i alla fall, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren på fredagseftermiddagen.

Hur ställer ÖSK sig till att släppa Bedoya redan nu?- Vi stänger inga dörrar. Jag förstår att Bedoya inte vill vänta till första januari även om han helt säkert kommer att sköta sitt jobb i ÖSK professionellt. Vi kan försöka hitta en lösning men då måste Rangers komma med nya och bättre bud än tidigare