Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klubbmästare utsågs med en sprint i folkrace och rally

Hällefors MK och MK Kopparberg har nu korat årets klubbmästare. På söndagen genomförde klubbarna ett gemensamt KM på Sångens motorstadion.

Annons

Snabbast av dem alla var Christer Lundh från Hällefors MK. Han segrade såväl i senior folkrace som i rallyklass trimmat.

- Självklart är jag nöjd, sade Christer till NA efter tävlingen. Och banan var helt okej med tanke på allt regn som kom på lördagen.

I fyra timmar utkämpades en strid om sekunder när KM 2012 arrangerades. Tävlingen var en sprint med tre åk per förare. Två varv per sträcka. De två bästa tiderna räknades. Det tävlades i klasserna Folkrace: junior, dam/veteran och senior, samt Rally: trimmat och otrimmat.

Klubbmästarna

Hällefors MK: Folkrace Junior: Hanna Sandberg. Dam/Veteran: Anna-Lena Sandberg. Senior: Christer Lundh. Rally Trimmat: Christer Lundh. Otrimmat: Markus Henriksson.

MK Kopparberg: Folkrace Dam/Veteran: Petra Nordqvist. Senior: Mattias Ledin. Rally Trimmat: Mattias Ledin.