Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knappt några kvinnor alls på otrohetssajt

Användaruppgifter från den hackade otrohetssajten Ashley Madison visar att antalet kvinnor som aktivt använt sajten är försvinnande få.

De flesta av de påstådda 5,5 miljoner kvinnliga användarna uppges dessutom vara fejkade. Enligt nyhetssajten Gizmodo, som analyserat de data som lagts ut på "darknet" är den del av internet som utgörs av krypterade nätverk och anonyma användare – kan många av de IP-adresser som tillhör kvinnliga användare spåras till Ashley Madison.

Av de som loggat in på otrohetssajtens chat var 11 miljoner män. Enligt Gizmodos genomgång loggade endast 2 409 kvinnor in på samma tjänst. Det var förra månaden som över 37 miljoner konton hackades. Bland de uppgifter som släppts på nätet finns bland annat namn, lösenord, privata bilder, bostadsadresser och kreditkortsuppgifter.

TT