Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kolla grannens lön

Nyfiken på grannen, chefen, brorsan - eller varför inte kollegan? Vi vet hur du kollar!

Visst vore det skoj att veta vad grannen tjänar? Kanske kolla om han eller hon har verkligen har råd med den där flotta bilen som du själv så gärna önskar att du stod som ägare till. ..

Det är enkelt att kolla grannens lön och det finns flera vägar att gå för att ta reda på vad människor i din omgivning tjänar.

På nätet finns det oändligt många sajter som kan avslöja det som i Sverige ofta är så känsligt att prata om, vår inkomst. Många av sajterna tar betalt för en sökning och en del skickar även en så kallad omfrågandekopia till den person som det har frågats om – men inte alla.

Skatteverket kan hjälpa till

Olika sajter erbjuder olika typer av upplysningar. Just en fråga om inkomst av tjänst brukar ligga i det billigaste spannet av sajternas olika tjänster. Priset ligger på runt en guldtia - eller ännu billigare. Vill man veta mer om skulder eller betalningsanmärkningar så kostar det oftast ytterligare ett par kronor.

Enklast – och helt gratis – är det nog ändå att ringa Skatteverket och bara fråga om den eller de personer du är nyfiken på. Sen finns ju även taxeringskalendern, kan köpas eller lånas på närmsta bibliotek.

Några sajter som ger lönekoll

Extrakoll.se

Upplysning.se

Inkomst.se

Ratsit.se

Några sajter som ger lönekoll

Extrakoll.se

Upplysning.se

Inkomst.se

Ratsit.se