Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kraftfull amerikan blir Ecos nyckelspelare

Eco Örebro har gjort klart med en nyckelspelare inför säsongen. Det är amerikanen Davron Williams, 24, som kommer ansluta till truppen inom kort.

Den 1 oktober premiärspelar Eco Örebro i basketligan. Och under onsdagen fick klubben klartecken från powerforwarden Davron Williams.

– En stor spelare som ändå är väldigt allround och rörlig i sitt spel. Det kan alltid hända saker fortfarande men som det känns nu är vi nöjda med den trupp vi har. Williams blir en nyckelspelare för oss, säger Stefan Johansson som nu ska försöka hitta en lämplig flygbiljett till Sverige åt sitt nyförvärv.

Förhoppningen är att Williams ska vara på plats nästa vecka. Då anländer också klubbens andra amerikanska nyförvärv, pointguarden Ahmad Starks, till Örebro.

– Nu har vi laget samlat ganska tidigt och vi är mycket förväntansfulla både på Williams och på hela truppen, säger Johansson.

Davron Williams snittade 24 minuter, nio poäng och drygt sex returer den gångna säsongen för Indiana University.

– Det kanske inte låter som jätteimponerande siffror men då ska man veta att det är på den högsta collegenivån. Där är konkurrensen riktigt hård, säger Stefan Johansson.