Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kraftsamling tappar kraft

Anna-Marina Martinsson lägger politiken på hyllan och ställer inte upp på Kraftsamling för Ljusnarsbergs lista inför valet.

Uppdragen inom den kommunala politiken har varit många. Anna-Marina Martinsson är, som gruppledare för det lokala partiet Kraftsamling för Ljusnarsberg (KFL), ordinarie ledamot i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och bildningsutskottet samt er-sättare i allmänna utskottet.

Utöver det har hon även uppdrag som borgerlig vigselförättare och borgerlig begravningsofficiant – och driver en egen rörelse – och är tvåbarnsmamma.

Tidsåtgången för alla dessa uppdrag är nu orsaken till att Anna-Marina väljer att lägga politiken på hyllan.

– Det har varit mycket svårt att fatta det här beslutet. Men jag behöver mer tid till att ta hand om familjen, säger hon.

I åtta år har Anna-Marina engagerat sig i den lokala politiken. Engagemanget kommer även till viss del att finnas kvar. Bland annat kommer hon att sitta kvar som ordförande i Lok, Ljusnarsbergs obundna kommunparti. Likaså kommer hon att ha kvar uppdragen som vigselförättare och begravningsofficiant.

– Jag finns också kvar som stöd i partiet om det skulle behövas, säger hon.

Ralf Nielsen axlar gruppledarposten i KFL fram till höstens val.