Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krönika: Vad får jag som prenumerant?

 
Anders Nilssons krönikor
Visa alla artiklar

Annons

Vad får jag egentligen för pengarna? Det händer att läsare ringer mig och undrar över prenumerationspriset. En del tycker att prenumerationen på tidningen har blivit för dyr. Jag har full förståelse för det. För många är avgiften en betydande kostnad. Samtidigt får alla som läser oss så mycket mer. Faktum är att vi det senaste året laddat vårt erbjudande så att det idag är mer värdefullt att vara tidningsläsare än tidigare. Alla kanske inte vet vad ett abonnemang på NA innehåller. Därför tänker jag berätta om det i den här krönikan.

Papperstidningen, som når 95 000 läsare varje dag, kommer sju dagar i veckan. Fullmatad med nyheter, sport , kultur och nöje samt långläsning och så korsord och serier förstås. Det är bara på en del av årets röda dagar som tidningen inte kommer. Däremot kommer e-tidningen, som är en digital version av papperstidningen, numera varje dag året runt. Vi började med e-tidning på röda dagar i påskas. Det innebär att alla kan bläddra i en e-tidning på datorn, på läsplattan eller i mobiltelefonen kommande juldag, annandag jul, nyårsdagen och trettondagen. 2018 blir alltså det första året som NA:s e-tidning kommer ut alla 365 dagar på året. På så vis kan vi säga att vi plussat på med elva tidningar extra i prenumerationen.

I början av året införde vi Plus. Det innebär att 40-60 procent av alla digitala artiklar finns bakom lås. Alla som prenumererar på NA har dock full tillgång till alla Plusartiklar - alla större reportage, livesändningar, granskningar och vår unika lokala journalistik. Det gör prenumerationen extra värdefull. Vår nyhetssajt är bemannad dygnet runt, året runt. När det händer något i Örebro och länet kan du läsa nyheten inom kort samt uppföljningar och fördjupningar bakom Plus oavsett tid på dygnet.

Inte nog med det. En tredje stor förändring vi infört i år är att du som prenumerant inte bara kan läsa Plus på na.se. Du har också full tillgång till Plusmaterial på alla MittMedias sajter. Nyheter från 28 tidningar från Östersund och Örnsköldsvik i norr till Askersund i söder. Det riktigt fina är att detta Plusnätverk inom kort kommer att utökas med alla medier i Västerbotten, Sörmland och en stor del av Småland. Det innebär att du som NA-prenumerant får tillgång till Plusmärkta nyheter från en stor del av Sverige. Vi har helt enkelt skapat början till ett Spotify för nyheter. Givetvis innebär det här att din prenumeration blir ännu mera värd.

Till sist får du som prenumerant också en massa förmåner i form av erbjudanden om resor, konsert- och teaterbiljetter och hotellnätter på läsarshoppen.se. Samt bra erbjudanden om matchbiljetter till bland annat Örebro hockey.

Mycket nöje!

■ Läs också:

Alla fördelar för dig som är prenumerant