Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen fredag!

Jag jobbade den förra, soliga helgen så ni kan tänka er att de här två kommande dagarna är efterlängtade. Jag tänker ägna en hel del tid åt att sova på morgnarna och hoppas på så mycket sol att jag kan sitta ute och ta en kopp kaffe. Vi har fortfarande prunkande, rosa rosor på framsidan.Men lite annat ska jag hinna med också:

Annons

1.

Joyce Carol Oates nya bok Karthago. Den amerikanska författaren är en av mina favoriter och hennes böcker är alltid efterlängtade. Så här efter 60 sidor vill jag bara ligga hemma och läsa.

2. 

Galleri Örsta  Både jag och min man är väldigt förtjusta i det fina lilla galleriet utanför Kumla. Just nu visas konst av Ann Edlund, och det verkar urspännande. På söndag har Stefan Nilson recenserat utställningen i NA. Kanske stannar vi och fikar på i den fina, nya Vattenparken i Kumla.

3.

Valet, förstås. I kväll laddar vi upp med chips och dipp framför partiledardebatten, och så ska hela gänget sitta i soffan och heja fram sina favoriter. Och på söndag klär vi oss fina och går till vallokalen innan vi går hem och äter en riktigt god middag.

Mer läsning

Annons