Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

 Äntligen fredag!

Äntligen är det dags att ta fram adventsstaken och hänga upp julstjärnorna och ge det här mörkret vad det tål.

Annons

På söndag berättar vi det mesta om de adventskonserter som ges i länet de kommande veckorna, men än så länge har de inte riktigt kommit igång.

Vi får ägna helgen annat i stället.

1.Ikväll ska jag gå på Kulturnatten och kolla in hur det står till med det lokala kulturlivet. Över hundra akter på 12 scener , det får man ju inte missa. Och kvart över åtta ikväll delar vi ut vårt Kulturpris i A-salen på Kulturhuset – missa inte vem som får det!

2. Jag ska starta julshoppingen i morgon, och har satt av en bit av dagen. Men jag har också tänkt ta mig en tur till Örsta galleri, och titta på Lennart Sand och hans målningar.

3.På söndag ska jag springa några varv i trappan på Kvarntorpshögen, perfekt kombination av motion, konst, höstväder och utsikt. Resten av dagen sitter jag framför brasan och läser Lena Andersson senaste bok ”Utan personligt ansvar”. Min bokklubb träffades i går och valde den som månadens bok.

Du som inte gillar några av mina förslag, kan gå in på NA:s evenemangsguide, där finns hur många tips och idéer som helst inför helgen.

Mer läsning

Annons