Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen fredag!

Åh, vad jag gillar tidiga januari, där man faktiskt ser ljuset komma tillbaka dag för dag!

Annons

All kraft och lust kommer tillbaka och jag blir sugen på att göra en massa saker. Här är några grejer jag väljer emellan just nu - men i morgon bitti har jag kanske ändrat mig och vill något helt annat:

1. Rådhuskalendern, förstås. Nu visas ju hela bilderna på Örebro läns museum, och självklart vill jag se vad som dolt sig bakom de små snuttarna som visats i Rådhusets fönster. Vår reporter Anders Erkman var på vernissagen igår.

2. Länsteaterns Tribes. Jag har fortfarande inte sett  föreställningen som handlar om Billys familj, som är en högljudd skara neurotiska excentriker där alla pratar, men ingen lyssnar. Ärligt talat undrar jag mest hur mycket jag ska känna igen från min egen vardag. Så här tyckte vår resencent Marita Johansen om om föreställningen.

3. Mysläsa. Jag är lyckligt lottad med en öppen spis hemma, och eftersom jag är en riktig bokmal älskar jag att dra igång brasan och ställe en fåtölj så nära man kan komma och så plöja böcker. Just nu håller jag på med Ken Folletts historiska trilogi om västerlandets resa mot samtiden. Under julehelgen läste jag den första boken Giganternas Fall och nu i veckan köpte min man bok nummer två till mig: Världens vinter. Åtminstone de första två böckerna finns i pocket och är både fängslande och intressanta.

Mer läsning

Annons