Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen fredag

Lite kylslaget väder väntas till helgen men det blir soligt i alla fall på lördag. Skönt för nygamla Yeah-festivalen som nu återuppstått. 

Annons
Urban Cone spelar på Yeahfestivalen

1. Yeahfestivalen i Stadsparken. Full rulle redan i kväll med bland andra Bombshell och Urban Cone. Tyvärr har Walking with strangers fått ställa in på grund av sjukdom men arrangörerna har hittat en fulllgod ersättare i artisten IIda. Du kan följa festivalen här på NA:s webb där Marita Johansen direktrapporterar. 

2. Jazzig körkonsert i St Nicolai kyrka. Eskilstunakören A Capriccio uruppför verket "Ecce Gratum" för kör,  jazztrio och sopransaxofon på lördag. Dirigent och körledare är Anton Leanderson-Andréas som är bosatt i Örebro och har gått på Musikhögskolan.

3. Eivin Granath - en minnesutställning. Tavlor, tidningsklipp och andra föremål med anknytning till Örebrokonstnären Eivin Granath (1914-1993) har sammanställts och visas på Kraffts måleri i Idrottshuset. Passa på att stifta bekantskap med denne synnerligen aktive konstnär som också under 40 verkade som kursledare, bland annat i kroki.

Nyfiken på fler evenemang? Här kan du själv söka i NA:s evenemangsguide.

Mer läsning

Annons