Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Baksmällan del III

Annons

KOMEDI. De har vaknat upp i Las Vegas med minnesluckan från helvetet, blivit ofrivilligt drogade, påsatta och ansiktstatuerade i Bangkok. Man skulle ju kunna tro att det inte kan bli så mycket värre för snubbarna i "The wolfpack"-gänget. Men efter några deppiga incidenter slag i slag - som involverar en giraff och att trubbelmakaren Alans pappa dör, samlas de för en ny resa.

Det handlar inte om en svensexa den här gången, det är Alan (Zach Galifianakis) som ska eskorteras till ett behandlingshem. Hans vänskap med den kriminelle kinesen Leslie Chow ställer dock till det redan i bilen på vägen dit och sedan är det fullt kaos enligt sedvanligt "Baksmällan"-recept.

Förutom att alla ingredienser hamnat på sniskan och resultatet i stället för en uppfriskande grogg blivit en illasmakande häxblandning som inte gör någon glad.

Inte ens skådespelarna orkar riktigt anstränga sig (Bradley Cooper känns knappt närvarande) och i ren desperation måste regissören Todd Phillips gått i fällan att förlita sig för mycket på Mr Chow-figuren, som funkar galant som tokig biroll men som inte håller för att bära upp hela handlingen.

Där de tidigare filmerna har varit perfekt dumkul med många lyckade (ofta penisbaserade) skämt är "Baksmällan del III" bara hopplöst tråkig. Att titta är nästan lika plågsamt som att uppleva dagen efter-stadiet då man bara vill dö och dyrt och heligt lovar sig själv att aldrig - aldrig - dricka mer. Låt oss nu bara hoppas att alla inblandade också har fått mer än nog för att någonsin vilja väcka de här rollerna till liv igen.

Mer läsning

Annons