Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gladys raggar folk  till höstens körslag

Örebrosångerskan Gladys de Pilar raggade i går folk till sin kör till Körslaget på Strömpis allsång.

Annons

Hur gör du för att ragga folk till din kör?– Jag tror väl att det handlar om att informera om, när och var och hur. Jag vet ju att det finns så mycket bra talanger i Örebro, så jag hoppas att de kommer till audition den 4 augusti på Konserthuset.

Hur är örebroarna som körsångare?– Jag vet att örebroarna är duktiga. Det är många i branschen som tittar åt Örebros håll och jag vet att det finns fler talanger där ute.

Vilken är din största förhoppning?– Att vi hittar ett bra team och att vi tar oss till final med Team Örebro. Det ser jag som ett mål. Vi måste tänka som ett lag att ”vi ska dit”. Så det är viktigt att Örebro är med på det och stöttar kören.

Har du något ess i rockärmen?– Jag har varit i branschen i många år, så jag kommer att dela med mig av mina erfarenheter av scenframträdande och scennärvaro. Utmaningen för mig blir att stå på andra sidan och pusha fram kören. Det är inte jag som ska hålla i micken. Det ser jag som en otroligt kul utmaning. Jag är peppad.

Vad ska ni sjunga för slags låtar?– Vi får se vad vi har att jobba med och välja material utifrån det. Jag har några idéer, men jag kan inte ge alla godbitar på en gång.

Mer läsning

Annons