Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där David Stenmarck...

... producent och skapare av ”Ladies night” som showar på Conventum arena i Örebro på fredag och lördag.

Annons
David Stenmarck (till vänster) berättar om den sjätte säsongen av Örebroaktuella Ladies night.

Hur har årets turné gått?– Bra. Sjätte säsongen har varit riktigt rolig.

Färskingarna Tomas Järvheden och Frank Andersson då, som var oroliga för att fixa dansen respektive sången?– Jodå. Deras oro gjorde att de tränade frenetiskt inför premiären. Och jag tycker att de kom upp i en bra nivå.

Och Brolle fick barn mitt i alltihop?– Ja, det var ju roligt. Men för mig som producent blev det lite svettigt. Jag hade märkligt nog tagit för givet att barnet skulle komma en vardag när vi inte hade föreställning. Men naturligtvis kom det på fredagen när vi var i Globen. Eric Saade blixtinkallades som vikarie och gjorde ett bejublat inhopp.

Annars har det blåst en del kring Martin som riskerar åtal för skattebrott och så har ni fått flera anmälningar till diskrimineringsombudsmannen, DO. Hur påverkar sådana saker?– Helt ärligt, ingenting. Martin får väl själv svara för sitt, men när det gäller DO blir det löjligt tycker jag. Det finns större orättvisor som är viktigare att slåss för.

DO har ändå kontaktat er med uppmaningen att ”se över er policy”. Vad får det för konsekvenser?– Inga alls. Vi har följt uppmaningen och diskuterat vår policy fram och tillbaka. Men beslutat oss för att behålla konceptet och fortsätta köra på som vanligt.

Hur ska det bli att komma till Örebro då?– Du vet, det är ju hemmaplan för Martin och mig så det är alltid speciellt, med familj, släkt och kompisar som kommer och tittar. Sedan brukar vi alltid ha vår personalfest i Örebro. Det ska bli riktigt roligt!

Mer läsning

Annons