Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där, Livet Nord...

... violinist från Örebro, som spelar med New Tango Orquesta på Clarion Hotel i Örebro i kväll.

Annons

Vad bjuder ni publiken på?– Både nytt och gammalt material. Dels musik ur vår föreställning ”Sisyfos – back on top!” som vi gjorde på Södra Teatern i Stockholm i våras, dels låtar från våra tidigare skivor. En blandning av tango nuevo, barock, minimalism och improvisation.

Vad har ni annars på gång?– Vi har spelat in en konsertfilm för SVT som ska sändas någon gång nästa år. Det ska också bli en dvd och en ny skiva, nummer sex i ordningen.

Ni har just släppt en bok också?– Ja, den är vi väldigt stolta över. Den innehåller noter med vår musik, dikter av dramatikern Mattias Brunn, och bilder av Ernst Billgren. Vi försöker synas i så många medier som möjligt.

Är du inblandad i fler projekt just nu?– Jag och min trio Kaja ska vara med i en ”alternativ julshow” på Teater Aftonstjärnan här i Göteborg i december, kallad ”Midvintervaka”. Vi vill erbjuda en mångkulturell jul, där vi samlat influenser från olika håll i världen. Förhoppningsvis resulterar det både i en julskiva och turné inför julen 2012.

Mer läsning

Annons