Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är artisterna till årets "O helga natt"

Ett "spöke", en Jesusgestalt och en blivande internationell stjärna. I dag presenterades årets artister till "O helga natt".

Annons

Revykungen Peter Flack intar återigen scenen på Stortorget som konferencier vid det populära arrangemanget som varje år lockar cirka 25 000 personer. Vid sin sida kommer han, förutom en julkör, orkester och Årets lokalartist, att ha en spännande trio - Loa Falkman, Jasmine Kara och Ola Salo.

Loa Falkman jobbar just nu med musikalen Spök i Stockholm. 

– Jag ser fram emot att få göra O, Helga Natt igen och minns att det var stämningsfullt och intimt, trots att det var så mycket folk, säger han i ett pressmeddelande.

Jasmine Kara är uppvuxen i Örebro men bor just nu i New York där hon skriver musik och är på god väg mot ett internationellt genombrott.

– Det ska bli jättekul och häftigt. Jag är ju inte hemma så mycket nuförtiden och har inte uppträtt i Örebro på fem år, berättar hon.

Det tredje stjärnskottet är förre The Ark-sångaren Ola Salo. Han ska ut på turné med kritikerrosade "Jesus Christ Superstar". Han har också arbetat med egna operan "Kult".

– Vi är klara med Jesus Christ i Stockholm och ska ge oss ut på turné i mars nästa år. Det blir finalen på mitt Jesus-skap kan man säga.

Söndagen den 8 december är det dags för årets "O helga natt".

Mer läsning

Annons