Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen Idol-krock för Walker

Krocken mellan fotbollen och musiken verkade oundviklig för Kevin Walker. Men nu ändrar TV4 om i superettans spelschema, uppger TT.

Annons
Kevin Walker(längst ner t v) med resten av Idolgänget.

Örebrobekantingen Walker spelar till vardags fotboll i Gif Sundsvall, toppkonkurrent till ÖSK i superettan. Under hösten har han även inlett en spirande musikkarriär i TV4:s underhållningsprogram Idol. Två svårkombinerade engagemangen. Men TV4, som äger sändningsrättigheterna till både superettan och Idol, tycks göra man vad man kan för att underlätta för Walker.

"Idol har gjort ett kanonjobb"

Har du någon gång tänkt att du kanske skulle hoppa av Idol?

Sundsvalls match mot Assyriska fredagen den 18 oktober flyttas nu till efterföljande söndag. Och krockar därmed inte med Idol:s fredagsfinal.

– Det är väl klart att man har sett svårigheterna. Men Idol har gjort ett kanonjobb och de har gjort det möjligt rent praktiskt, i alla fall under den närmaste framtiden. Vi kollar på de bästa alternativen och det kan ju se olika ut med förbindelser och så där. Jag menar, man kan ju sova i en bil, man kan sova på de flesta ställen. Och om det inte funkar praktiskt så får vi ta den bron då, säger Walker till TT.

Mer läsning

Annons