Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kimmo ska jobba för evenemang i regionen

Kimmo Kirvesmäki lämnar eventbolaget Nikija och blir projektledare på Örebrokompaniet. Han ska ordna nya evenemang till regionen och utveckla befintliga. 

Annons
Kimmo Kirvesmäki.

"-Jag är otroligt taggad för uppgiften", säger Kimmo Kirvesmäki i ett pressmeddelande.

Tjänsten är på Örebrokompaniets mötes- och evenemangsenhet Örebro Convention Bureau och satsningen görs tillsammans med Region Örebro län i ett treårigt projekt.

Kimmo har arrangerat allt från små klubbspelningar till arenakonserter, event och festivaler med tusentals besökare – t ex Metallsvenskan och Örebro Race Day. Tillsammans med två kollegor har han drivit eventbolaget Nikija Event som han nu lämnar i och med sin anställning på Örebrokompaniet.

"Med min bakgrund och ackumulerade kunskap ser jag fram emot att tillsammans med övrig personal på Örebrokompaniet jobba för att regionen ska ta stora kliv mot att bli en av Sveriges bästa evenemangsdestinationer", fortsätter Kimmo Kirvesmäki som har sin bakgrund både i idrottsvärlden som ung lovande hockeyspelare och i musikvärlden.

Han har bland annat spelat i banden Voice Of A Generation och The Accidents och turnerat Europa runt i nästan 10 år. Han har även varit eventansvarig och förlagsansvarig på Burning Heart Records

Christer Wilén, vd på Örebrokompaniet, är glad över rekryteringen.

"Kimmo kommer att med sin fleråriga arrangörsbakgrund komplettera våra nuvarande kompetenser inom verksamheten. Tillsammans med andra aktörer inom Örebro kommun och regionen har vi nu goda förutsättningar för att Örebro ska ta position som den främsta regionen för möten och evene¬mang utanför de tre storstadsregionerna", säger han i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons