Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lucka 11: Göran "Gördis" Henriksson

I dag öppnar vi lucka elva i vår musikjulkalender. I dag är det dags för kläd- och dj-profilen Göran "Gördis" Henriksson att leverera sin lista!

Annons
Göran

Varje dag fram till den 24:e december kommer en Örebroprofil att leverera en lista med låtar till er NA-läsare. Så kika in på na.se varje dag för att se vem som delar en låtlista till er!

I dag, den 11 december, har turen kommit till dj- och klädprofilen Göran "Gördis" Henriksson - som berättar om sin lista här: 

Det var min första tanke när jag fick frågan om att sätta i hop en Spotifylista på 15-20 låtar. Men efter att gått med frågan i bakhuvudet under några dagar, så kändes det självklart jag skulle sätta i hop en lista med de låtar som betytt mest för mig.

Tyvärr det visade sig att vara en total jävla omöjlighet. Det går liksom inte att sammanfatta det med upp till 20 låtar. Därför bestämde jag att börja på år noll, 1977 alltså, och köra på till 1983. Inte ens det går att klämma in på en 20 låtars lista. Lösningen blev därför att stretcha lite på hela och jag landade på 26 spår. De är absolut inte de bästa låtarna under perioden, men definitivt de viktigaste för mig!

Varje vecka är jag ute och lirar plattor 2 till 4 gånger, då ser jag alltid lyssnarna och blir självklart påverkad av hur de reagerar på olika låtar. Här är jag helt anonym, eventuella lyssnare likaså, och listan är som den är. Den blir min bikt och den kommer förmodligen vara rätt ointressant för de flesta!"

"Näää!

Lyssna på Gördis lista här! 

Göran ”Gördis” Henriksson

Familj: Fru och två tonårs-döttrar.

Ålder: 50 år.

Bor: Centralt i Örebro.

Om: Drivit flera klädbutiker i Örebro, bland annat Entertainment och Levis Store. Varit dj på flera olika krogar i Örebro under årens lopp. Är nu aktuell som dj på Noise Nattklubb tillsammans med Stefan Nilsson. 

Mer läsning

Annons