Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lucka 13: Thomas Johansson

Nu öppnar vi lucka tretton i vår musikjulkalender. I dag är det dags för Fashion Pack-profilen Thomas Johansson att leverera sin lista! 

Annons

Varje dag fram till den 24:e december kommer en Örebroprofil att leverera en lista med låtar till er NA-läsare. Så kika in på na.se varje dag för att se vem som delar en låtlista till er!

"Min spellista har jag valt att kalla "The luxury overdose" och inleds naturligtvis med låten som min showgrupp är döpt efter: "Fashion Pack" med discodivan Amanda Lear!

Efter alla år som Melodifestivalexpert i SR P4 så kanske många tror kanske att jag bara lyssnar på klassisk dragshowmusik och Melodifestivalbidrag, men det är helt fel! Jag är verkligen en allätare när det gäller musik, och det är väl egentligen bara dansband och hårdrock som inte spelas hemma hos mig!

I låtlistan återfinns flera av mina favoriter från uppväxten så som Green Day, Madonna, Style och inte minst isländska sångerskan Björk. Hon var fenomenal, ja, nästan ett musikaliskt geni i början på sin karriär! Naturligtvis kunde jag inte hålla mig från Melodifestival- och Eurovisionvärlden helt, så Blix Kids och Yohanna har smugit sig in i listan med låtar uttagningar till Eurovision i Tyskland och på Island.

Nordens bästa röst har Elisabeth Andreassen och hennes grymt underskattade låt från Melodifestivalen 2011 har jag valt att plocka med också.

Dragshowmusiken får representeras av mina vänner i norska Queentastic. de kom trea i norska melodifestivalen med "Absolutely fabulous" 2006 och så har vi "Vi är alla stjärnor" med La Lindarw himself.

Eric Saade rundar av med sin senaste singel "Forgive me"(den får mig att känna ett sting i hjärtat) och allra sist i listan finns "När alla vännerna gått hem" med Gyllene Tider. En tidlös låt med fin text som passar bra att avsluta en favortitlista!

Glittriga julhälsningar från Thomas Johansson"

I dag, den 13 december, har turen kommit till Thomas Johansson som är känd som frontfiguren i dragshowgruppen Fashion Pack. Här berättar han om sin lista:

Lyssna på Thomas lista här! 

Mer läsning

Annons