Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lucka 21: Sanna La Fleur Engdahl  

Nu öppnar vi den 21:a luckan i vår musikjulkalender. Örebros stora housestjärna Sanna La Fleur Engdahl levererar dagens lista! 

Annons

Varje dag fram till julafton kommer en Örebroprofil att leverera en lista med låtar till er NA-läsare. Så kika in på na.se varje dag för att se vem som delar en låtlista till er! Nu återstår det bara några få dagar.

"Jag älskar julen, och har än så länge alltid firat den i Örebro hemma hos mina föräldrar. Härligt att träffa och umgås med familjen, äta gott och lata sig. Så tänkte att jag sätter ihop en lista som kan spelas under julhelgen när man känner att man behöver lite omväxling från julstöket. När man smälter maten eller gör sig redo för att gå ut och röra på sig vare sig man är på väg till klubben eller skidspåret. Något att komma i ojulig stämning med.

Låtarna är favoriter från det gångna året som fått dansgolv i brand, som spelats i solnedgångar, på svettiga mörka klubbar och på utomhusfestivaler. Några av mina bästa låtar från 2013."

Lyssna på Sannas lista här! 

I dag, den 21 december, har turen alltså kommit till Sanna La Fleur Engdahl, dj-fenomen som nu är nominerad till P3 Guld i klassen Årets dans. Den 26 december spelar hon på krogen Stora Örebro. Så här presenterar hon sin spellista:

Mer läsning

Annons