Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marie Kühler Flack skriver minnesbok om sin dansande pappa

Annons
Foto: Torbjörn ÖsterholmInnan Lasse Kühler dog påbörjade han en minnesbok om sitt liv i nöjesbranschen, nu har döttrarna Marie Kühler Flack och Cathrin Kühler färdigställt boken.

Sommaren 2014 gick dansaren, clownen och skådespelaren Lasse Kühler bort efter en tids sjukdom. Nu har hans döttrar, koreografen Marie Kühler Flack som är gift med Närkes revykung Peter Flack, och Cathrin Kühler tillsammans färdigställt den minnesbok om sin pappa som han själv påbörjade innan han gick bort.

I februari släpps boken "Lasse Kühler – en dansares grundsteg och snedsteg". En bok som utlovas bli en resa genom svenska nöjeshistoria.

"Han blandar allvar och humor, och låter oss möta kända och okända människor som har betytt något i hans liv", skriver förlaget i ett pressmeddelande om boken. Vidare citeras Eva Rydberg som bland annat säger att Lasse Kühler var den artist hon skrattade mest tillsammans med.

Foto: Lennart LundkvistMarie Kühler Flack har varit med i Hjalmarrevyerna i över 30 år. Men sin karriär började hon, liksom sin far, som dansare.

Annons