Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Martin Stenmarck i insamlingsduell

Nu har Martin Stenmarck utmanat sin Ladies Night kollega Anders Timell i en insamlingsduell om vem som först kan samla ihop 50 000 kronor till utsatta barn i fotbolls-EM aktuella Ukraina.

Annons

- Jag är fadder i SOS Barnbyar sedan många år och var på plats när den första barnbyn i Ukraina började byggas i Brovary utanför Kiev. Att kunna bidra till att utsatta barn får ett värdigt och kärleksfullt liv, känns meningsfullt och viktigt. För ska vi tro på en bättre värld, på riktigt, måste vi börja med att ta hand om våra barn. Och när jag samtidigt klår Anders känns tillfredsställelsen total, skrattar Martin.

Insamlingen, som sker i SOS Barnbyars regi, pågår till den 9 juli. De båda kombattanterna har utsett ett straff för den som förlorar. Martin Stenmarck och Anders Timell kommer att använda sina kontaktnät för att få människor att skänka pengar till just deras insamling. Straffet som Martin Stenmarck utsett åt Anders Timell är att han tvingas sjunga med Diggiloo-gänget. Medan Martin Stenmack kommer att ”tvingas” agera live-kock i TV4:s Nyhetsmorgon. Inga hårda straff med andra ord.

Pengarna som de båda samlar in kommer att gå till barnbyn Brovary strax utanför Kiev där övergivna barn får ett nytt hem att växa upp i.

Mer läsning

Annons