Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Carolas första turné på fem år

I vår ger sig Carola ut på turné till 19 svenska städer. Avslutningen blir i Örebro.

Annons

Just nu är Carola aktuell i TV4:s "Så mycket bättre" och efter årsskiftet ska hon ut på sin första turné på fem år. Premiären av turnén som går under namnet "Det bästa av mig" äger rum i Helsingborg den 30 januari och avslutningen blir på Conventum i Örebro den 22 mars. Totalt besöker showen 19 svenska städer. Biljetterna till turnén släpps i morgon, fredag 7 november.

"Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upplever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu", säger Carola i ett pressmeddelande.

Under sin mer än 30 år långa karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges mest framgångsrika artister. Få artister kan stoltsera med fler guld- och platinasäljande album, hela 13 stycken, och med hits som ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad av en stormvind” har hon blivit en del av den svenska musikhistorien. Vid sidan av solokarriären har hon även medverkat i ett flertal musikaler, bland annat i rollen som Maria i ”Sound of Music” för vilken hon fick priset Guldmasken.

Mer läsning

Annons