Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klassiska Weeping Willows till Örebro

För första gången på fyra år ger sig Weeping Willows ut på turné, deras största någonsin. Totalt besöker de 40 svenska städer. 11 november kommer bandet till Örebro.

Annons

Förband: en exklusiv spelning med José González.

De senaste fyra åren har Weeping Willows bara gett en spelning om året, utomhus på Mosebacke. Bandets trummis Anders Hernestam har haft fullt upp med att spela med Lars Winnerbäck och Joakim Thåström.

Tänkt som en spelning

Det var tänkt att bli bara ett gig i år också. Men så visade det sig att Hernestam var ledig under hösten.

– Så jag började ringa runt och boka in lite fler spelningar. Det visade sig finnas ett stort sug efter oss. Så det bara växte och slutade med att vi gör vår största turné någonsin, säger bandets frontfigur och sångare Magnus Carlson.

11 november spelar retrobandet på Prisma i Örebro. Och som om det inte vore nog. När de spelade i Göteborg härom veckan fanns José González i publiken. Han är inne i en skrivperiod och ger egentligen inga spelningar just nu, men är beredd att göra ett undantag.

Blev inspirerad

– Han blev så inspirerad när han hörde oss. När vi snackat en stund bestämde vi att vi måste göra något ihop. Och då passade spelningen i Örebro perfekt. Hoppas att örebroarna fattar vilken exklusiv grej det här är. I mina ögon är José den bäste som finns! berömmer Magnus Carlson.

Mer läsning

Annons