Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutsålda på sex minuter

Hallå där...
.... Peter Iwers, basist i In flames, som är på Skandinavienturné och spelar i Örebro på fredag.

Annons

Berätta om turnén och spelningen.– Vi är grymt taggade! Vi har kört två spelningar hittills och ska spela i Trollhättan i dag (läs onsdag). Det känns fräscht och härligt. Vi kör på mindre ställen än vi brukar, vanligtvis blir det ju de stora städerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Sverige är ett fantastiskt land och det är tre eller fyra år sedan vi var på Sverigeturné på samma sätt. Då körde vi åtta städer, nu elva. Det är kul med mindre klubbar, man är så nära varandra, det är magiskt, grymt, jätteroligt!

Ni släppte ”Sounds of a playground fading” 2011. Blir det bara låtar från senaste skivan eller är det annat också?– Det blir en blandad repertoar. Vi har slängt in gamla örhängen vi inte spelat på många år, och vi har tänkt att köra en eller ett par nya låtar också. Det känns fräscht och kul för både oss och publiken. Det höjer nivån. Vi får se om vi hinner med att få in de nya låtarna till Örebro.

De 850 biljetterna till Örebrospelningen sålde slut på bara 6 minuter. Vad säger du om det?– Det känns underbart. Det är väl något slags rekord för oss. Vi gick ut med att det är en unik spelning. Det är ett gott betyg, kul att det kommer så många och kollar på oss gamla gubbar från Göteborg. Tråkigt för dem som missar oss bara.

Kan man träffa er någonstans?– Vi ska signera på Nice Price halv fem på fredag.

Mer läsning

Annons