Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sökes: Örebros Frank Sinatra

Är du en som brukar sjunga ”My way” i duschen eller så fort du ser en karaokemaskin? I höst finns chansen för dig att få vara Frankie Boy för en kväll och sjunga med ett riktigt storband.

Annons
Christer Sjögren, Kristin Amparo och Andreas Weise söker efter lokala förmågor till sin Sinatraturné.

Årets stora Sinatraturné med Christer Sjögren, Andreas Weise och Kristin Amparo söker efter Örebros egen Sinatra. Lokala sångare kan under hela maj månad skicka in inspelningar på sig själva. Från och med i dag kan du ladda upp din ljudfil på showtic.se.

Artistjuryn väljer sedan ut en vinnare som kommer att få sjunga på konserten med Sandviken Big Band på Conventum 11 december.

– Vi besöker 20 städer på turnén och ska försöka hitta en lokal artist på varje ställe. Människor från alla åldrar är välkomna. Bara man kan sjunga. Det ska bli väldigt spännande, säger Andreas Weise.

Förra året gjorde Sjögren och Weise en julturné med Sinatra-inslag. Nu blir det omvänt fokus, med anledning av Sinatras 100-årsjubileum.

Den 12 december, på Sinatras födelsedag, sänds turnéns Göteborgskonsert i SVT. Den galakonserten kommer att kryddas med flera stora kända artister. Vilka det blir är däremot inte helt klart.

Mer läsning

Annons