Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Theresa Andersson

Annons

Det är sällan jag blir sittande andlös med öppen mun! Men inför denna naturkraft satt jag som ett fån i bänken – nu har jag svårt att lämna en vettig redogörelse. Vad var vad? Vad sjöng hon? Vad gjorde hon???

Gud vet? Hon sjöng sin ”Na Na Na” som gjort henne berömd via youtube – det minns jag men sen…?

Ni måste förstå att ni har med en recensent att göra som har svårt att cykla och prata i telefon samtidigt – självklart blir jag då fullständigt hänförd av en kvinna som lyckas sjunga som en gudinna, spela alla instrument, trampa fram rätt loopar samtidigt som hon byter sträng på fiolen och… Vi pratar sval mästarklass i Noranatten!!

Theresa Andersson är landsflyktig gotlänning som sakta och säkert bygger sin internationella karriär. Tänk att vi ficka vara med! Till och med att sjunga kör i ”What Comes Next”?!

Theresa skapar sitt absolut egna musikaliska universum genom att spela in och Loopa under det att hon framför låtarna.

Med stort sinne för dynamik och en osviklig musikalitet låter hon oss stiga in sin absolut egna ljudvärd. Lekfull och mästerlig styr hon denna ”teater” med bara fötter och sprudlande glädje. En del av den upplevelsen lämnar mig aldrig, Theresa!

Efter att en gång stigit in i hennes musik, sitter för alltid en del av mig med gapande mun och minns känslan av att vara alldeles mitt i musiken. Då och för alltid.

Just en obeskrivlig upplevelse. Tack. Tack! Tack!!!

Och detta var bara början på en längre sommarturné – så släng er i husbilen eller på tandemcykeln om ni inte fick uppleva detta underverk!

Mer läsning

Annons