Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Publiksuccé för Tisdagslive

Tisdagslive på Satin lockade succépublik igår.
–  Det har varit en riktigt bra kväll, säger Joakim Bergkvist, konsulent på studieförbundet Bilda.
Les Gordons spelade bland annat en exklusiv spelning på klubben.

Annons
Les Gordon var ett av banden som spelade under tisdagskvällen.

–  Det kändes riktigt roligt att köra live. Vi håller på att spela in vårt debutalbum och all vår tid går till det. Det här var en exklusiv spelning och vi var ordentligt taggade, säger Jonatan Renström, sångare i Les Gordons.

Tisdagslive är nytt för i år och kommer att arrangeras varannan vecka fram till juni. Det är Joakim Bergkvist, tillsamans med Emma Lilja och Sara Herou på arrangörsföreningen Scenit, som står bakom Tisdagslive.

–  Vi pratade om att Örebro borde ha en klubb där mindre etablerade bra band skulle få chansen att spela.Vi kom överens med Satin om testa ett par gånger under förra året. Nu har vi kört igång på riktigt, säger Joakim Bergkvist.

Under kvällen spelade Les Gordons, Maskin och Toto y los ritardos psychodelic. Pengarna som klubben drar in på entrén, delas med banden som spelar under kvällen.

–  Det finns alldels för få scener att spela på i Örebro. Jag tycker att det är ett klockrent koncept. Det är väldigt roligt att få spela live här, säger Jonatan Renström, som hoppas att bandet ska  kunna släppa sitt debutalbum till sensommaren. 

Nästa Tisdagslive på Satin är den 25:e mars.

–  Vi har en del planerat inför våren. Men vi sätter inte akterna förens ungefär någon månad innan. Vi hoppas få hit Hanna Järver bland annat. Vi försöker hålla oss till Örebroband, men det är roligt att ta in annat också, säger Joakim Bergkvist.

Mer läsning

Annons