Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Shaid och Walker tävlar igen

I kväll är det dags för andra fredagsfinalen i Idol. George Shaid och Kevin Walker ska återigen visa tv-tittarna och juryn vad de går för.

Annons

Den slutliga utröstningen har börjat i Idol 2013. Förra veckan fick Sarah Mathisen lämna fredagsfinalerna. Örebros Idolkillar George Shaid och Kevin Walker är kvar i startfältet. Av jublet att döma i tv-studion har de lyckats fånga många tittare – men varje fredag är en ny tävling.

Temat i kväll är ”Min Idol”. För George Shaid var då förstås valet enkelt. Han har hela tiden pratat som sin passion för Michael Bublé – han har ju till och med fått en hälsning från sin idol.

George har startnummer ett i kväll och ska sjunga ”Home”.

Kevin Walker har valt en låt av John Mayer: ”Say". Kevin har startnummer åtta i kväll.

Även nu är det enbart tittarnas röster som avgör vilka som går vidare och vem som åker ut. Självklart kommer juryn Bard, Bagge och Bagge Wahlgren att berätta vad de gillar eller inte av vad de elva som är kvar presterar.

De som tävlar i kväll är Sandra Wikström, Matilda Melin, Gabriel Alares, Sakib Zabbar, Erik Rapp, Sara Sangfelt, Elin Bergman, Kevin Walker, Miriam Bengtsson, Jens Hult och George Shaid.

Mer läsning

Annons