Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sipan ska ta hem "cashen"

På söndag börjar en ny säsong av skandalsåpa Big Brother. Även i år finns en länsbo bland de som frivilligt låter sig filmas 24 timmar om dygnet.

Annons

Rekordmånga personer sökte för att få vara med och tävla om prissumman. Bland de mer än 10 000 ansökningarna valdes örebroaren Sipan Cakir ut.

Varför valde de ut dig, tror du?– Ingen aning faktiskt, det är det första jag ska fråga dem när jag kommer dit. De kanske behövde en svartskalle (skratt).

Varför sökte du?– Det är pengarna som lockar, en halv ”mille”, det är bara därför jag gör det. Fast det är inte värt det egentligen, men pengar pratar. Jag tycker en miljon vore en mer passande prissumma. Om jag vinner ska jag slösa bort pengarna på mina vänner och min familj. Kanske resa med polarna till Ibiza.

Har du följt tidigare säsonger?– Inte slaviskt men ganska mycket. Det är så klart förnedrings-tv, det är inte att snacka om. Men det är smällar man får ta, rädda pengar ger inga pengar.

Har du något mål ditt deltagande?– Få ett jobb.

Tror du Big Brother är ett bra skyltfönster?– Det är vad man gör det till. Man behöver inte springa runt och fjanta och slå huvudet i väggen. Jag ska köra taktiskt och ta hem ”cashen”.

Finns det någonting som du absolut inte tänker göra i huset?– Visa mig naken och ha sex. Jag har ändå lite heder, min mamma och pappa kommer sitta och kolla på programmen. Gör jag något dumt får jag nog inte komma hem (skratt).

Big Brother sänds i TV11 med start klockan 21.00 i morgon söndag.

Mer läsning

Annons