Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snoop dubbelbokad - lösningen kan bli privatplan till Örebro

Snoop Doggs turnémanager har bokat in två spelningar samma kväll. En i Malmö och en i Örebro. Lösningen kan bli ett privatplan.

Annons
Snoop är dubbelbokad kvällen han ska spela i Örebro. Lösningen kan bli privatplan.

Paulus Celik på Ritz nightclub fick ett erbjudande han inte kunde tacka nej till. Enligt Snoops Doggs bokningsbolag hade det blivit strul med en spelning på Slagthuset i Malmö den 20 januari och att den skulle ställas in. Kunde Snoop få komma till Ritz i stället?

– Jag vet inte vad det var som hade strulat. De kanske inte hade betalat som de skulle. Men jag tackade och tog emot och skrev kontrakt direkt. Det måste vara den största bokningen i Örebros historia! Det blir skitbra, säger Paulus Celik.

Arrangörerna av konserten i Malmö har dock en annan bild. De menar att det är Snoop Doggs turnémanager som har gjort en miss och räknar fortfarande med att Snoop kommer till Slagthuset och gör sin spelning. Att flytta något av gigen till ett annat datum är inget alternativ. Turnéschemat är tajt. På måndagen 19 januari ska han vara i Karlstad och den 21:a står Geneve i Schweiz på programmet.

– Vi håller på och försöker lösa detta. Kanske kan det bli så att Snoop gör en tidigare spelning i Malmö och sedan flyger privatplan till Örebro. Det är ju inte så långt, säger Fedja Porobic på SB Live Entertainment som bokat Malmöspelningen.

Snoop Doggs Europaturné i början av året går under namnet ”Snoopadelic”, där han framträder som dj och rappar till förinspelad musik. Paulus Celik betonar att det är spelningen i Malmö som får anpassa sig efter Ritz planer.

– Mitt gig ska inte rubbas en minut. Han ska gå på klockan elva och köra två-tre timmar. Han får väl göra ett kortare gig i Malmö klockan fem och sen flyga hit, eller nåt, säger Paulus Celik.

Mer läsning

Annons