Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sommarparty i Noraparken ställs in

Bristande biljettförsäljning har gjort att Nora-Pershyttans BK:s styrelse har valt att ställa in Sommarparty i Noraparken, där Hep Stars var dragplåstret. – Det känns jättetråkigt, säger arrangemangsansvarige, säger Lars Birath.

Annons
Claes Af Geijerstam skulle ha uppträtt som DJ Clabbe vid Sommarparty i Noraparken.

Biljettförsäljningen gick inte som tänkt. Därför ställs nu Sommarparty i Noraparken in.

– Det är väldigt tråkigt. Dels för artisterna som skulle komma hit och göra en bra spelning och dels för de som köpt biljett. De gånger vi har arrangerat det här har det bara varit fest och glädje och inte en enda incident, säger Lars Birath, arrangemangsansvarig i Nora-Pershyttans BK.

Hep Stars, DJ Clabbe och Gasen i Botten var de band som skulle spela i Nora Folkets park den 8 augusti. Tidigare år har artister som Sven-Ingvars, Jerry Williams och Jill Johnson uppträtt. 

– Jag vet inte om det var årets artistutbud som inte passade galoscherna. Vi har diskuterat fram och tillbaks i styrelsen om vi skulle sätta in ännu mer annonsering, men vi vill inte äventyra styrelsens ekonomi, säger Lars.

Lars berättar att Sommarpartys framtid ännu är oklar. Just nu smälter han beslutet och ingenting är bestämt inför nästa sommar. Klart är dock att alla som har köpt biljett kommer att få tillbaka sina pengar på inköpsstället.

– Det kommer inte att vara några konstigheter. Jag vill verkligen tacka de tappra som köpte biljett och verkligen ville komma. All heder åt dem. 

Mer läsning

Annons