Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Succékomedin försenad i Örebro – filmen på vift

I kväll var det dags för filmen Anchorman 2 att ha premiär i Örebro.
Men filmen kom på vift och hann inte fram till Örebro till den första förställningen. 
– Vi kan bara beklaga, säger Thomas Runfors, informationschef på SF.

Annons
Will Ferrell har huvudrollen i The Anchorman.

2004 släpptes succékomedin The Anchorman med Will Ferrell i huvudrollen. Filmen blev en supersuccé och spelade in drygt 90 miljoner dollar. Fansen förväntade sig snabbt en uppföljning. Men det dröjde. Först i år kom beskedet att uppföljaren skulle komma. Och i kväll skulle det alltså ha varit smygpremiär i Örebro. Men det blev inte riktigt som man tänkt sig. 

De som skaffat biljett blev på eftermiddagen kontaktade av SF, som berättade att alla förställningar var inställda. Johan Arvidsson var en av de som blev besvikna.

– Jag har väntat i snart tio år på att tvåan ska komma, men nu får jag hålla mig ett år till. Eftersom jag inte kan gå på någon visning förrän i januari. Inte mycket att göra mer än att gå hem och damma av ettan igen, säger Johan Arvidsson.

Men vid 17-tiden på torsdagen var den mungiporna upp igen. SF ringde och berättade att filmen kommit fram till Örebro. Därmed var 18.30-föreställningen och den sena föreställningen räddade.

På eftermiddagen var det oklart varför filmen inte lyckats komma fram i tid till Örebro.

– Det är en fysisk produkt som skickas runt och det kan hända saker på vägen. Det har hänt tidigare. Ofta handlar det om ganska tajta puckar att få fram filmer i tid. Särskilt när det gäller smygpremiärer. Men vi kommer att ersätta de som missar kvällens föreställningar, säger Thomas Runfors, informationschef på SF.

Mer läsning

Annons