Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timmy Trumpet flygs in till Villa Strömpis

Övertalning och chartrat privatljet krävdes för att få den australiensiske stjärn-dj:n Timmy Trumpet till Örebro för ett framträdande på Villa Strömpis 30 maj.

Annons

Timmy Trumpet är en hårt arbetande dj som flyger världen runt och gör mer än 200 spelningar per år på stora festivaler och internationella superklubbar. Från att ha varit  hyllad jazzmusiker har han blivit ett hett namn i dj-genren.

Villa Strömpis bokningsansvariga upptäckte en lucka i Timmy Trumpets Europaturné i maj och bestämde sig för att försöka få honom till Örebro. 

"Förhandlingar har pågått under några månader och vi hade verkligen bestämt oss för att göra denna bokning", säger Fredrik Karlsson, marknadschef, i ett pressmeddelande.

Men för att får Trumpet till Örebro krävdes extraordinära åtgärder: Timmy Trumpet måste flygas in från Eindhoven. För att lösa det tar ett Strömpisteam tåget till Arlanda, flyger reguljärt till Hamburg, hoppar på ett chartrat privat-jet till Eindhoven och plockar upp Timmy Trumpet.

"Det enda datum som fanns ledigt saknade reguljära flygförbindelser och det var då tanken uppstod om att chartra ett privatjet. Som enda lösning presenterade vi detta för Timmys management som nappade på idén omedelbart och tyckte att det var så skruvat att det inte gick att tacka nej till", säger Fredrik Karlsson i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons