Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Niklas Sandberg Årets Ungdomsledare

Årets ungdomsledare i Kumla kommun heter Niklas Sandberg. Han uppmärksammades vid kultur- och fritidsnämndens möte på torsdagen.

Annons
Niklas Sandberg gratuleras av kultur- och fritidsnämndens ordförande Björn Eriksson (S).

Stipendiet för ungdomsledare upp till 25 år har tilldelas Niklas Sandberg, Badmintonklubben Carlton. Niklas har varit aktiv spelare i Carlton i 15 år. Sedan 2007 är han ungdomsledare och 2010 blev han invald i styrelsen som ungdomsansvarig. Förutom det lokala engagemang som Niklas har är han även invald i Mellansvenska badmintonförbundets styrelse. Stipendiet är på 4 000 kronor och Kumla kommuns motivering lyder:

”Niklas Sandberg visar genom sitt engagemang och ledarskap hur viktigt det är för barn och ungdomar att ha goda förebilder. Genom sitt ledarskap möter han alla på ett rakt och rättvist sätt. Niklas har förmågan att anpassa verksamheten utifrån var och ens förutsättningar vilket bidrar till att barn och unga känner sig uppmärksammade och delaktiga oavsett kunskapsnivå. Det arbete och engagemang Niklas lägger ned på både föreningen och barn och ungdomar är beundransvärt. Genom sitt tålamod och rättvisa ledarskap får han deltagarna att känna sig trygga, respekterade och delaktiga”.

Kommunen delar årligen ut två ungdomsledarstipendier. Ledare över 25 år kommer få sitt pris senare.

Mer läsning

Annons