Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kushtrim får en sista chans

ÖSK:s provspelare Kushtrim Lushtaku får en sista chans att visa upp sig på fredag när laget möter Häcken.
Sedan ska ÖSK besluta om 21–åringen får ett kontrakt eller inte.

Kushtrim Lushtaku anslöt till ÖSK:s träningsläger i Seinäjoki och gjorde avtryck. Han gjorde ett drömmål och låg bakom tre andra mål. Och han fick följa med till Örebro på måndag morgon. Under veckan har han tränat med ÖSK.

Sista chansen

På fredag spelar ÖSK träningsmatch mot BK Häcken. Då är tanken att Kushtrim ska visa upp sig en sista gång innan ÖSK beslutar om kosovoalbanen ska få ett kontrakt eller inte.

– Vi har fått tillåtelse av hans klubb 1860 München så han kan stanna till och med den 18:e. Och det passar ju bra eftersom vi har match då, säger Lennart Sjögren, sportchef i Örebro.

"Inte bara matchen"Kosovos förbundskapten Albert Bunjaki, som tipsade ÖSK om spelaren, tror att helhetsintrycket är viktigare än fredagsmatchen.

– Jag tror inte att det bara hänger på den matchen. Det finns kvaliteter hos honom och det har ÖSK sett, säger han.

– Men visst är matchen en del av helheten. Och nu är det bättre motstånd än vad det var i Finland. Så det ska bli intressant att se hur det går för honom.