Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvalspel till ettan för Hallsbergs handbollsherrar - "det kommer att bli en riktigt häftig match"

På måndag blir det handbollsfest i Alléhallen. Då väntar första kvalmatchen till division ett för HK Järnvägens herrar.

Annons

HK Järnvägens herrseniorer startade den här säsongen som nykomlingar i division två, men kan - om allt går vägen - snart lämna den för avancemang uppåt.

På annandag påsk ställs Hallsbergslaget mot HF SIF från Märsta på hemmaplan, det första av högst tre möten. Det är bäst av tre som gäller.

Om Järnvägen går vinnande ur den striden väntar ett nytt kvalsteg, en direkt avgörande match mot Brännans HF från Härnösand. Vinnaren i det mötet spelar i herrarnas division ett nästa säsong.

–Det är riktigt häftigt att få uppleva ett kvalspel som en bonus på en väl genomförd säsong. Vi visste att vi hade kapaciteten att nå dit trots att vi är nykomlingar, men att det skulle bli så var ju inget som var givet på förhand. Vi hoppas att Hallsbergarna går man ur huse för att stötta oss på annandag påsk. Det kommer att bli en riktigt häftig match, skriver HK Järnvägens Johan Allansson i ett pressmeddelande.