Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna slog man med hammare i huvudet

(UPPDATERAD) En 47-årig kvinna sitter anhållen misstänkt för en grov misshandel. Kvinnan ska ha slagit en man i huvudet med en hammare och flaska upprepade gånger. Mannen fördes allvarligt skadad med ambulans till Karlskoga lasarett.

Det var sent på måndagskvällen som misshandeln ska ha ägt rum inne i en bostad i Laxå. Kvinnan och mannen är bekanta med varandra.

– Hon är misstänkt för att slagit mannen med en hammare i huvudet upprepade gånger. Det kan även ha varit en flaska inblandad, säger Lotta Lindblad, vakthavande befäl vid polisen i Örebro.

Det är oklart om mannen fick livshotande skador vid misshandel. 

– Slag mot huvudet är alltid allvarligt, säger Lotta Lindblad.

Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel – ett brott som maximalt kan ge tio år i fängelse.

Enligt poliserna gjorde sig kvinnan även skyldig till våldsamt motstånd när hon skulle visiteras inne på polishuset. Hon var allt för berusad för att kunna förhöras under kvällen och fick därför tillbringa natten i fyllecell. Under tisdagen förhördes hon och anhölls.