Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnar ÖSK - för Cannavaro

Här är Örebro-fotbollens mest oväntade övergång:
18-årige Arad Mianigivi byter ÖSK Ungdom mot att bli proffs i Dubai tillsammans med italienske världsmästarkaptenen Fabio Cannavaro.
– Jag flyttade till Örebro Ungdom för att få spela i allsvenskan med Örebro. Men vi kom inte riktigt överens, säger han.

Han är en doldis även i fotbolls-Örebro. Men snart är Arad Mianigivi beredd att kliva fram i ljuset nu. Sportbladet berättar på onsdagen att Vasalund-fostrade Mianigivi, som spelade sporadiskt med ÖSK Ungdom i division 2 förra året, just nu befinner sig i Dubai för att provträna med Ah Ahli.

Satsade på ÖSK i allsvenskan

– Om en vecka blir allting klart. Jag kan bekräfta att jag är här och tränar. Men jag ska träffa flera klubbar så egentligen får jag inte prata så mycket om det. De har sagt att det är bättre att vänta lite, säger backen.

– Jag flyttade till Örebro Ungdom för att få spela i allsvenskan med Örebro. Men vi kom inte riktigt överens. Jag ville träna med A-laget och de vill vänta. Och då blev jag skadad och då gick inte det längre. 

Fabio Cannavaro blev utsedd till världens bästa spelare 2006 och är hela ligans största stjärna.