Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lång väntan i telefon till polisen

Annons

Kvällen den 2 januari hittade sonen en lös hund på vägen. Sonen lyckades fånga in den och tog hem den. Vi ringde polisen där jag fick uppge vad ärendet gällde samt ort ,jag hamnade då i ”telefonkö” och fick veta att alla ”handläggare” var upptagna men att någon skulle svara så fort som möjligt. Jag hade nr 1 i kön från första början Denna fras upprepades ofta med samma sak i två timmar, och jag kom aldrig fram.

Detta var vid 22-tiden på kvällen. Samtidigt ringde min man 112 och bad dem att koppla fram samtalet och berättade hur länge jag suttit i kö. Det gick inte om det inte var ett pågående brott!

Det förstår jag men att sitta i ”telefonkö” för att komma fram till polisen och sen ändå inte komma fram är helt oacceptabelt!

Jag är helt säker på att det inte ens fanns någon polis på plats. Jag förstår att fler och fler vänder bort huvet' när man ser något, att man struntar i att hjälpa till för hur gör man sedan?

Där stod vi med en upphittad hund som vi inte kunde ta hand om och ingen hjälp fanns att få. Vart finns polisen när vi behöver? Vart ringer man när man behöver? Hur är detta möjligt i dagens samhälle?

Tur det finns Facebook så vi hittade ägaren själva!

Kräver en förklaring från polisen men det finns väl ingen på plats.

”Maggan”

Hallsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel